Corsief

Voor de socials van Corsief (magazine over het Zundertse Corso) maak ik verschillende designs en mockups. Voorbeelden zijn met name zichtbaar op Facebook en Instagram.

Corsief

Ook heb ik als hoofdredactie van het Corsief kindervakantieboek mogen meewerken aan de designs in deze uitgave. Dit is een fysiek doeboek voor kids!

Corsief

Meer designs zijn te vinden op de Instagram van Corsief! Maar naast designs voor het magazine, onderhoud ik ook de website van Corsief. Neem anders een kijkje op de site!

Logo

Binnen mijn proces tot het bouwen van een brand, heb ik mijzelf bezig gehouden met het ontwerpen van een logo en website.

Corsief

Naast het ontwerpen voor andere, vind ik het ook leuk om zelf af en toe wat te designen en tekenen zoals hierboven!

Corsief

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met creatieve projectjes, zoals bijvoorbeeld hierboven een boekenlegger gemaakt met epoxy te zien is. Naast werken met epoxy, vind ik het ook leuk om mezelf bezig te houden met glas graveren, (digital) illustreren en werken met mijn Cricut Joy. Meer projectjes en producten zijn te vinden op mijn Facebook en Instagram!

Logo

Ik ben benaderd om de vormgeving aan de binnenzijde van dit boek te designen. In samenwerking met Tess hebben we dit boek op een prachtige manier kunnen vormgeven.

Instagram

© Janneke van Veltom - 2021